Kahramanmaraş'ta genç bir girişimci tarafından kurulan "Duşakabin Dünyası" zengin ürün çeşitliliğini en uygun fiyata, en uygun ödeme koşullarıyla tüketiciyle buluşturuyor.

Duşakabin Dünyası Firma Sahibi Ahmet GÜNEŞ firmanın kuruluşu ve geldiği nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi. "Çok çeşitli ürünler yerine tek kalem üründe en iyisi olmak amacıyla Duşakabin Dünyasını kurduklarını" söyleyen Güneş, "kısa sürede iç piyasada çok önemli bir paya sahip olduklarını ve bu payı önümüzdeki bir yıl içerisinde ikiye katlamayı düşündüklerini" ifade etti.

"Duşakabin ve diğer banyo aksesuarları ile ilgili çok zengin ürün çeşitliliğine sahip olduklarını"  söyleyen Ahmet Güneş "Flexi cam kabinler, 4 milim cam kabinler, 4 ve 6 mm dekoratif cam kabinler ve lüks kabinler, Tekne ve küvet çeşitlerimiz ve bol seçenekli jakuzi ürünleriyle de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ayrıca banyo aksesuarları da ürünlerimiz arasında yer almaktadır" dedi.

Güneş şöyle devam etti:

"Müşteri odaklı çalışma sistemimizin gereği olarak öncelikle ihtiyaç analizi yapıyoruz. Yerinde yaptığımız inceleme sonucunda ilgili banyo için en uygun çözümü müşterilerimizle paylaşıyoruz. Karar verildikten sonra Kahramamaraş'ın en büyük imalatçı firması olarak ürünü çok hızlı şekilde üretiyor ve tam vaktinde montajını yapıyoruz."

Fiyat politikaları ile ilgili de bilgi veren Ahmet Güneş "amaçlarının en kaliteli ürünleri mümkün olan en uygun fiyata tüketiciyle buluşturmak olduğunu" söyledi. 

Duşakabin alırken nelere dikkat edlmesi gerektiği ile ilgili bilgiler de paylaşan Duşakabin Dünyası Firma Sahibi Ahmet Güneş "Duşakabin alırken sadece fiyatına bakarak almak büyük yanılgı olur. Öncelikle duşakabinin ilk fonksiyonunu yerine getirmesi, açılır kapanır bölümlerinde kaliteli malzeme kullanılması ve rahat çalışması, ortamı nemden, buharda ve sudan koruyacak şekilde üretilmesi ve monte edilmesi, kaliteli silikon ve fitil kullanılması, duşakabin camlarının mutlaka kaliteli olması önem arz etmektedir. Duşakabin fiyatları çok farklılık gösterir. Bu nedenle kıyaslama yaparken fiyattan çok kullanılan malzeme ve işçilikle ilgili kıyaslama yapılmalıdır." dedi.

Güneş "Kahramanmaraş'ta duşakabin sektöründe çok ciddi bir yer edinen Duşakabin Dünyasının yakın zamanda bölgeye de hitap etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü" ifade etti.

Güneş "Müşterilerimizi Tekerek yolunda Şehit Abdullah Çavuş Mh. İsmet Karaokur Blv. Uğur Sitesi C Blok No:61/B adresinde faaliyetini sürdüren firmamıza davet ediyoruz. Duşakabin ihtiyacı olan vatandaşlarımız en azından fikir edinmek ve ürün çeşitliliğimizi görmek için buyursunlar, firmamızı ziyaret etsinler. " dedi.

Duşakabin Dünyasına 0344 215 00 25 ya da 0538 337 33 84 numaralı telefonlardan da ulaşabilirsiniz.