MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi'nin dernek binasında düzenlenen başkanlık seçimine AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat SEZAL, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami KERVANCIOĞLU ve yönetim kurulu ile üyeleri katıldı.

Yapılan başkanlık seçiminde mevcut Başkan Ünal ÇİMEN, üç liste ile gidilen seçimlerde güven tazeledi. Yeniden başkan seçilen Ünal ÇİMEN, yapılan başkanlık seçiminin hayırlı olmasını diledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren ÇİMEN, bayrağı daha yukarılara çekmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kervancıoğlu ise Çimen ve eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni yöneticilere de görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kervancıoğlu, "MÜSİAD'ımıza değer katan gençlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Bu yarışı sürdürecek, hizmeti devam ettirecek, daha iyi yerlere derneğimizi taşıyacak yeni yönetimine hayırlı olsun. Yeni dönemde biz de devam edeceğiz. Bu bir strateji. Hep birlikte çok daha güzel hizmetler vereceğiz, bunun için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat SEZAL yapılan başkanlık seçiminde güven tazeleyen Çimen’e tebriklerini iletti.