Kahramanmaraş'ta üçüncü nesil olarak petrol işletmeciliği alanında hizmet veren Şirikçiler Petrol GO Petrol konsepti ile bu gün düzenlenen açılışla hizmete girdi.

Açılışa Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Jandarma Alay komutanı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri, şehrin tanınmış isimleri ile basın mensupları katıldı.

VALİ KOCATEPE: “İŞLETMENİN KAHRAMANMARAŞ'A HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 Açılış töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş'ta göreve başlayalı yaklaşık dört yıl oldu bu süre içinde iki açılışa geldim, siz üçüncü olmaktasınız. Her açılışa katıldığım firmalardan bir okul sözü aldım, şimdi aynı teklifi sizlere yapıyorum dedi. Kocatepe, işletmenin Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Çelik: “GO, adım adım tüm Türkiye'ye yayılmaya devam ediyor”

Go Petrol adına konuşma yapan yönetici Hakan Çelik ise şunları söyledi. “Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO yakıt istasyonları, Türkiye'nin dört bir yanında birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO'nun Kahramanmaraş'taki ilk yakıt istasyonu Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete açıldı. Kahramanmaraşlılar, açılışa özel motorin ürünlerinde 3 kat puan veren GO CARD kampanyası cazip avantajlarıyla GO'nun ayrıcalıklarını yaşamaya başladılar. 

Türkiye enerji sektörünün ”˜Mavi Dev'i İpragaz'ın akaryakıt sektöründeki genç ve dinamik markası GO, yüksek standartlardaki yakıt çeşitleri, kaliteli ve adil hizmet yaklaşımı ile fark yaratıyor. Eşsiz özellikleriyle akaryakıt sektöründe yeni bir devir başlatan GO, ayrıcalıklarını şimdi de Kahramanmaraş'a taşıdı. Kahramanmaraş'taki yeni nesil ilk GO yakıt istasyonu, 18 Haziran'da düzenlenen törenle Mehmet Akif Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete açıldı. GO bayi Şirikçiler Petrol'den Muhammet Şirikçi'nin evsahipliğinde düzenlenen törene, GO Satış Müdürü Hakan Çelik, İpragaz ve GO yöneticileri katıldılar. Kahramanmaraş'taki ilk GO yakıt istasyonu açılışına, iş dünyası ve sektör temsilcileri ile vatandaşlar da büyük ilgi gösterdiler. 

Sektörün genç ve dinamik markası GO'nun, kısa sürede yakaladığı başarıyı vurgulayan GO Satış Müdürü Hakan Çelik, “GO markası, alışılagelmişin dışında, birçok özgün ve önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor. GO, bu özellikleriyle birçok açıdan Türkiye akaryakıt sektöründe artık yeni bir dönem başlattı” dedi. Çelik, tüm Türkiye'ye yayılan yenil nesil yakıt istasyonlarının, birbiri ardına açılmaya devam ederek, her geçen gün daha çok noktada müşterilerine GO farkını yaşatacağını da sözlerine ekledi. 

“Bayi dostu eşsiz sistem: BADO” 

GO'nun yarattığı özgün BADO felsefesinin önemine ve sunduğu benzersiz avantajlara da değinen Hakan Çelik, “Bayi Dostu - BADO, GO'nun akaryakıt sektörüne getirdiği ilklerden biri ve belki de en önemlisi. Akaryakıtta değil, hiçbir sektörde bir benzeri bulunmuyor. GO'nun geliştirdiği BADO, sadece tek bir tarafın kazanacağı değil, ”˜kazan kazan' ilkesiyle daima adil şartlar ne gerektiriyorsa, o çerçevede iki tarafın da kazanacağı bir iş modeli demek. GO, BADO felsefesi kapsamında düzenlenmekte olan Bayi Konseyleri ile bayilere yönetimsel süreçlerde de söz hakkı tanınıyor” açıklamasında bulundu. 

Şirikçi: “GO'nun Kahramanmaraş'taki ilk bayisi olmak onur verici”

GO'nun Kahramanmaraş'taki ilk yakıt istasyonu olan Şirikçiler Petrol adına konuşan Muhammet Şirikçi de, böylesine değerli bir markayı Kahramanmaraşlılar ile tanıştırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şirikçi, “GO, her açıdan farklı, özgün ve kaliteli bir marka. GO'nun tüm bu ayrıcalıklarını Kahramanmaraş'a ilk taşıyan bayi olmak, bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Başta konsepti, yakıt ve hizmet kalitesi olmak üzere birçok özgün özelliği ile GO, gerçekten de sektörde fark yaratıyor. Bayi Dostu BADO felsefesi de, bizler için gerçekten de çok önemli avantajlar sunuyor” dedi. 

CARD'dan Kahramanmaraş açılışına özel GO CARD'dan 3 kat puan

Kahramanmaraş'taki ilk yeni nesil GO yakıt istasyonunun açılışına özel düzenlenen GO CARD kampanyası da yoğun ilgi görüyor. 18-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında GO CARD sahiplerine, motorin ürünlerinde yaptıkları alışverişlerde 3 kat puan veriliyor. Yeni nesil yakıt istasyonu GO'nun, fark yaratan yakıt, istasyon ve hizmet kalitesi ile tanışmak için cazip fırsatlar sunan GO CARD kampanyası, araç sahiplerinin yoğun ilgisini çekiyor. 

Kaliteli, ekonomik ve yüksek performanslı GO yakıtları

GO yakıt istasyonlarında sunulan ENO serisi yakıtlar ise; bir performans yakıtından beklenilen her şeyi ve daha fazlasını karşılıyor. ENO serisi benzin ve dizeller, özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO'nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor ve motor performansını arttırıyor. Türkiye'de ilk LPG dolum tesisini kuran, ilk resmi otogaz istasyonunu açan İpragaz'ın 53 yılı aşkın deneyimi ve bilgi birikim ile geliştirilen İpragaz Otogaz; GO yakıt istasyonlarında müşterilerinin yüksek performanslı ve ekonomik ürün talebini tam anlamıyla karşılıyor. 

GO, renklerini hizmet verdiği yollardan aldı 

Temel renklerini; trafik lambasının ilerlemeyi simgeleyen yeşilinden ve tüm yolları kaplayan asfalt grisinden alan GO, pompasından marketine kadar her noktasında özgün tasarımlara sahip. Kurumsal aydınlatması LED'lerle gerçekleştirilen GO istasyonlarında %56 elektrik tasarrufu ve daha az karbon salınımı sağlanıyor. GO istasyonlarında akıllı su kullanımı ile ekolojik hassasiyetler öne çıkarken, Türkiye'de bir ilk olan özel geri dönüşüm üniteleri ile de geri kazanıma doğrudan katkı sağlanıyor. 

Trafikteki tüm ihtiyaçlarınız içi GO Market

“Tüketicisine saygılı ve eşit hizmet götürme” temel felsefesi ile yola çıkan GO'nun market alanında, seçkin markalardan oluşan ürünler, ideal yerleşim ve tazelik garantisi ile sunuluyor. GO Market'te çok amaçlı kullanılabilen interaktif alanlar ve çocukların ebeveynleri ile birlikte girebilecekleri aile tuvaletleri de bulunuyor. Burada da yüksek teknoloji ile su ve elektrik tasarrufu sağlanıyor. GO istasyonlarında, dünyanın en prestijli sentetik yağ üreticisi Mobil 1 de tüketicisiyle buluşuyor.