Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) ile Vergi Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği ''Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'' MADO Sarayı'nda gerçekleştirildi.
     KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, programdaki konuşmasında, geçen yıl çıkartılan Teşvik Yasası'na desteklerinden dolayı Bakan Çağlayan'a teşekkür etti. Türkiye'nin istikrara kavuştuğunu ve geleceğe emin adımlarla ilerlediğini aktaran Arpasatan, şunları kaydetti:
     ''2008 krizinden sonra Avrupa Birliği'nin (AB) özellikle tekstil ve hazır giyimde siparişlerini Türkiye'ye kaydırmasının, sebebi lojistik yakınlığımız, küçük siparişler ve hızlı moda yapabilmemizdendir. AB'de kriz bitince maliyet unsurlarından dolayı siparişlerin yeniden Uzakdoğu'ya kayacağı endişesini taşıyoruz. Bundan dolayı sanayimizin rekabetçi yapısını korumaya özen göstermeliyiz.''
     Yatırımcının can suyunun ''krediler'' olduğunu hatırlatan Arpasatan, bankaların kredilerin sadece yüzde 20'sini imalat sanayine kullandırdığına dikkati çekti.
     Konuşmanın ardından gelir ve kurumlar vergisinde ilk 10 arasına giren kişi ve kurumlara ödülleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından verildi.
     Ödül törenine, TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Ekonomi Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sevde Bayazıt Kaçar, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, iş adamları ve diğer ilgililer katıldı.