Kayseri Ulaşım A.Ş., Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliğine başvuruda bulunarak üye oldu.

KalDer Ulusal Mükemmellik Ödül Sekreteri Berçin Gün ve KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu’yu geçtiğimiz ay makamında ziyaret ederek KalDer ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştılar. KalDer temsilcileri ayrıntılı sunumun ardından Kayseri Ulaşım A.Ş.’yi KalDer üyesi olmaya ve mükemmellik kültürünün hem kurumlarında hem de Kayseri’de yayılımı için birlikte hareket etmeye davet ettiler.

Davete olumlu yanıt veren Kayseri Ulaşım A.Ş. yönetiminin üyelik başvurusu KalDer Yönetim Kurulu tarafından onaylandı. Önceki gün Salih Yalçın, Feyzullah Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek Kurumsal Üyelik Sertifikası’nı taktim etti. Gündoğdu, “İşimiz kamuya hizmet etmek ve bunu yaparken en kaliteli olanı hedeflemek ve her konuda çok hassas davranmak durumundayız. KalDer’in misyonuna baktığımızda ve özellikle referans gösterdikleri EFQM Mükemmellik Modeli’ni incelediğimizde tüm paydaş beklentilerinin en iyi şekilde algılanıp karşılanması gerektiğinin vurgulandığını görüyoruz. Bu felsefe bizim kurum olarak benimsediğimiz değerler arasında. Bu sebeple KalDer’in vizyonumuza katkı sağlayabileceğini düşünüyoruz.” dedi. Gündoğdu, KalDer’in 1998 yılından beri yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi’ne de dahil olmak üzere girişimlerini başlattıklarını belirtti.

Ziyarette Yalçın, üniversiteler, hastaneler, bakanlıklar, belediyeler den oluşan pek çok kamu kurumunun KalDer üyesi olduğunu, özel sektörde kalite bilincinin arttığı gibi kamu kurumlarında da Toplam Kalite Yönetimi Felsefesinin yayılmasına katkı sağladıklarını belirtti. Yalçın, “Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin de KalDer Ailesi’ne dahil olmasından onur duyuyoruz. Kurumun Ulusal Kalite Hareketi’ne de dahil olma konusundaki iyi niyetli çabalarını görüyoruz. Geçtiğimiz aylarda Ulusal Kalite Hareketi’ne TBMM’nin de dahil olmasının ardından kamu kurumlarımızın bu platforma daha fazla ilgi gösterdiğini gözlemliyoruz. Biz de KalDer olarak Kayseri Ulaşım A.Ş.’ye iş mükemmelliği konusunda hizmet sunmaya hazır olduğumuzu ve bundan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.” dedi.