Bank Asya'nın, TUSKON için hazırladığı VIP özellikleri ve ekstra kampanyalara sahip kredi kartı, KALİDA üyelerine büyük avantajlar ve ayrıcalıklar sunacak. Bank Asya'nın diğer kredi kartları AsyaCard, Platinum ve DIT Card'ın tüm kampanyalarından faydalanan TUSKON Kredi Kartı sahibi KALİDA üyeleri, bu kampanyalar dışında TUSKON üyesi binlerce üye işyerinde kendileri için özel hazırlanan kampanyalardan da faydalanarak alışverişlerini bol taksitle ve kat kat puan kazanarak yapabilecek. TUSKON Kredi Kartı, Master Card Logosu ile Türkiye'de ve yurt dışında VİSA ve Master Card amblemi bulunan milyonlarca işyerinde geçerli olacak.

GEMCİ: KALİDA İÇİN DÜŞÜNMÜŞTÜK
Üyelerin TUSKON Kart'ı yanından ayıramayacağını söyleyen KALİDA Başkanı Osman Gemci, “TUSKON Kart her yönüyle TUSKON üyelerine büyük avantajlar sunuyor. Kesinlikle işadamlarını memnun edecek ve beklentilerini karşılayacak bir kredi kartı. Biz bu tarz bir kredi kartını KALİDA üyeleri için düşünmüştük. Bu fikir herkesin hoşuna gidince bütün TUSKON üyelerini kapsayan bir kart yapılmasına karar verildi. Bank Asya ile yürütülen başarılı çalışmanın sonunda TUSKON Kart ortaya çıktı. TUSKON üyelerine ve Bank Asya ailesine hayırlı olmalısını diliyorum” dedi. 

KALİDA ÜYELERİ TUSKON KART İLE KENDİLERİNİ ÇOK ÖZEL HİSSEDECEK
KALİDA üyeleri TUSKON Kredi Kartına sahip olarak günlük yaşamının her anında kendisini özel hissedecek. Kartını teslim aldıktan sonra üyeler, kendisine özel VIP Müşteri hizmetleri hattı, sağlık hizmetleri, seyahat alışverişlerinde özel avantajlı kampanyalar, yurtdışı alışverişlerinde peşin alışverişlerini 3 taksitle vade farksız ödeme avantajı, VIP Asistans hizmetleri ve avantajlı bankacılık işlemlerinden yararlanmaya başlayacak. Kısacası, TUSKON Kredi Kartı ile alışveriş yapmanın keyfini ve avantajlarını dilediğince yaşayabilecek.
Temassız alışveriş özelliği ile 35 TL altındaki tüm alışverişlerinde temassız POS cihazı olan binlerce üye işyerinde, 8 ilde Bank Asya'nın ulaşım projelerinde ve deniz ulaşımında Turyol İskelelerinde ödemelerini beklemeden yapabilecek olan KALİDA üyeleri, TUSKON Kart kayıt işlemlerini tüm şubelere başvurarak gerçekleştirebilecek.