Seçimlerde oluşan 70 kişilik meclis, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, meclis başkanı, disiplin kurulu ve TOBB genel kurul delegelerini belirledi. 
     Meclis üyelerinin tamamının oyunu kullandığı ve tek liste halinde yapılan seçimde, Kemal Karaküçük, yeniden KMTSO yönetim kurulu başkanı oldu. 
     Karaküçük başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri Serdar Zabun, Kadir Gülkesen, Haluk Mustafa Attaroğlu, Mehmet Akif Gölcü, Salih Ziya Gümüşer, Hüseyin Özdal, Sıddık Ciğer, Adnan Toprak, Fürkan Bayazıt ve Ertuğrul Korkut Tanrıverdi'den oluştu. 
     Meclis Başkanlığına ise Hanifi Öksüz getirildi. 
     Seçimin ardından konuşma yapan Karaküçük, Türkiye'nin 2023 hedefinin büyük ekonomi ve ileri demokrasi vizyonu olduğunu hatırlattı. 
     Ekonomik kalkınmayı sağlayarak refahın tabana yayılması için gayret göstereceklerini vurgulayan Karaküçük, şunları kaydetti: 
     "Sürdürülebilir nitelikte ihracat yapısının oluşturmak ve 5 milyar dolar ihracat hedefi doğrultusunda çalışacağız. İlimizde üretilen sanayi ürününü yüzde 22,5'ten yüzde 35 seviyesine yükseltilmesini istiyoruz. Bunun yanında, sanayide sektör çeşitliliğinin artılmasına yönelik çalışmalarımız olacak." 
     Karaküçük, belirledikleri hedeflere ulaşmak için, yapacakları meclis toplantılarını birer "çalıştaya" ve "stratejiye" dönüştürmek zorunda olduklarını sözlerine ekledi.