Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milli İttifak Bursa 1. sıra milletvekili adayı Temel Karamollaoğlu, her yıl faize ödenen para ile onlarca fabrika kurulabileceğini söyledi.

Milli İttifak vekil adayları Nilüfer ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla buluştu. Temel Karamollaoğlu, Salih Uçak ile Metin Çoraklık, muhtarlarla sohbet etti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Saadet Partisi (SP) Nilüfer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Nilüfer Muhtarlar Derneği Erol Yılmazer’in de iştirak ettiği kahvaltılı toplantı BESOP tesislerinde gerçekleşti.

Selamlama konuşmalarından sonra söz alan Bursa Saadet Partisi Milletvekili Adayı Temel Karamollaoğlu, parlamentonun tıkanma noktasına gelindiğini söyledi. Mecliste grubu bulunan partilerin patinaj yaptığını belirten Karamollaoğlu, "Bir türlü ortak bir noktada buluşmadıklarına tanıklık ediyoruz. Ülkenin menfaati için meclisin mutlaka bir değişikliğe gidilmesi ve bunu ancak Saadet Partisi'nin öncülüğünde kurulan BBP -SP ittifakından geçtiğini unutmamak gerekir. Eğitim yazboz tahtasına dönüştü. Ülkede hukukun, adaletin ayaklar altına alındığını görüyoruz. Her yıl faize ödenen para ile onlarca fabrika kurulabilir. AKP hükümetinin faize dayalı ekonomiyi, tüketime dayalı politikalar gerçekleştiriyor. Bu politikaların mutlaka değiştirilmesi gerekir. İslam aleminin içinde bulunduğu karmaşaya da değinen Temel Karamollaoğlu, Doğu Türkistan, Arakan, Mısır, Suriye, Filistin. Irak’ta yaşanan kan ve gözyaşından da ders çıkartmamız gerekir." dedi.

Vekil adayları toplantıdan sonra Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bulunan Nilüfer Ticaret Merkezi'nde de esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.