Karayağlı Mobilya, 2016 yılında 22 yıllık bilgi ve tecrübenin eseri olarak Nusret Karayağlı tarafından kuruldu. Kahramanmaraş'ta 3 Katlı ve 2500M'2 kapalı teşhir alanında hizmet veren Karayağlı Mobilya geniş ürün yelpazesini sergilemektedir. Karayağlı Mobilya olarak Müşteri ve kalite odaklı çalışma felsefesini benimsiyoruz. Bu fikirle yola çıkan genç ve dinamik ekibimiz sektörde daima yenilikçi standartlarını büyüten ve iş memnuniyetini en üst seviyede tutarak güvenilir bir firma olmuştur. Hergün kendimizi daha da geliştirerek hayatınız için farklı ve kalıcı çözümer üretmeye devam edeceğiz.

En uygun en doğru ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde üreterek daha sonra ortaya çıkabilecek uygunsuzlukların önüne geçmeyi; İçinde bulunduğunuz topluma ve çevreye saygılı örnek bir kuruluş olmayı İş hacmini sürekli geliştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmayı. Karayağlı Mobilya olarak yakaladığımız ayrıntılarda seçkin yaşam mekanları ortaya çıkarmaya devam etmekteyiz.İnsanların hayatlarındaki farklılıkların alışveriş yaptıkları mekanlara ve ürünlere yansıdığını düşünüyoruz. Sizde aynı fikirdeyseniz firmamızı ziyaret edebilirsiniz!

Karayağlı Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Karayağlı yapmış olduğu açıklamada: Yaşam alanlarınızı güzelleştirecek dekorasyon önerileri ile hem evlerde hem de ofislerde konforlu alanlar yaratmak mümkün. Ofis dekorasyonu ev dekorasyonuna göre daha daha sakin ve ferah olmalıdır. Bu nedenle ev dekorasyonu ile ilgili bildiklerinizi çalışma alanlarına yansıtmamanız gerekir. Büro mobilyaları her zaman konforlu, işlevsel ve çalışma ortamı için özelleştirilmiş tasarımlara sahiptir. Doğru seçilmiş büro mobilyaları ve dekorasyon fikirleri ile harika bir çalışma ortamı yaratmak mümkündür.'dedi.
KARAYAĞLI OFİS MOBİLYALARI FOTOĞRAFLARI - TIKLA

Karayağlı Ofis Mobilyaları Adresi: Adana yolu üzeri Kafum Karşısı - İletişim Numarası: 0505 536 59 10 Nusret Karayağlı