Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda divan başkanlığını Hanifi Öksüz yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Ali Arpasatan başkanlığa getirildi. 
     Eski başkan Ahmet Kamil Şirikçi, kongrede yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Arpasatan ise KASİAD'un yeni dönemde de kentin sosyal kalkınmasına ev sahipliği yapacağına işaret etti. Değişimin adresinin KASİAD olacağını vurgulayan Arpasatan, ''Hizmet inovasyonu, hizmetkar liderlik, daha çok etkinlik ve daha çok iletişim terimleri KASİAD ile hayat bulacak. Ben ve arkadaşlarım heyacan ve kararlılıkla size, kentimize ve ülkemize hizmet ediyor olacağız. Bu enerjinin sözünü buradan vermek istiyorum'' ifadelerini kullandı. 
     KASİAD'ın yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: 
     ''Hüseyin Dinçer, Sıddık Ciğer, Kamil Uncu, Erhan Görgel, Ahmet Balsuyu, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Burak Arıkan, Furkan Bayazıt, Erol Büyükdereli ve Cihat Sezal.''