Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ziyarette konuşan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikci, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Atıf Şirikci, “MÜSİAD hem şehrimizde hem ülke genelinde hem de uluslararası kulvarda güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Bizler bu şekilde bir araya gelerek istişare toplantıları yaparak şehrimize ve ülkemize daha fazla katkı sağlayacağız ve daha iyi projelere imza atacağız. Biz Kahramanmaraş sanayicileri olarak MÜSİAD olarak her zaman duruşumuz bellidir. 28 Şubat, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz süreçlerinde olduğu gibi her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız” diye konuştu.

Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ali Arpasatan ise yerelde ve genelde yapacakları projelerinin takipçisi olacaklarını belirterek; “Memleketimizde çok fazla sivil toplum kuruluşu yok. Mevcut sivil toplum kuruluşlarının da bir dayanışma ve istişare içerisinde olup, şehrimize gerekli olan her desteği vermek, iktidara projeler sunmak ve takipçisi olmak açısından dayanışma içerisinde olmamız çok önemlidir. Önümüzdeki dönemde MÜSİAD ile işbirliğimiz artarak devam edecektir. Hem yerelde hem merkezde projelerimizin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.