Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Organize Sanayii Bölgesi'ndeki firmalara ziyaretlerini devam ettiriyor.

2012 yılında Bafra Organize Sanayii Bölgesi'nde faaliyete geçen Doğanca Gıda Limitet Şirketi'ni ziyaret Kaymakam Arslan’a firma sahiplerinden Murat Koparan bilgi verdi.
Koparan, "Günlük 6 ton süt üretiyoruz, 600 kg. ürün çıkarıyoruz, bu sütlerin günlük olarak her gün Doğanca, Koşuköy, Fener, Sarıköy ve Sarıkaya mahallelerinden temiz ve hijyenik bir şekilde toplanmaktadır. 2 tane soğuk hava depomuz vardır. Burada tel peyniri, kaşar peyniri, manda yoğurtu, kaymağı, tereyağı, peyniri üretimi yapılmakta olup 12 kişi çalışmaktadır. Ayrıca burada ürettiğimiz ürünler toplu tüketim noktalarında, Karadeniz sahil boyunca tüm yerlerde ve ayrıca yaz aylarında Antalya’ya da göndermekteyiz.’’ dedi.

Firmayı gezen Kaymakam Halis Arslan, yaptığı açıklamada,’’Bafra Organize Sanayii Bölgemiz için her geçen gün firmalardan güzel talepler alıyoruz. Fırsat buldukça burada bulunan firmalarımızı da ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şimdi ise süt ve manda kaymağından üretim yapılan bir firmamızın çalışmalarını inceledik ve gerekli olan bilgileri aldık. Samsun ili ve Türkiye’nin her yerinden tüm yatırımcılarımızı Bafra’mıza bekliyoruz.’’ifadelerini kullandı.