Kayserigaz İç Tesisat Birimi yaklaşan Ramazan bayramı nedeniyle fazla mesai yapmaya hazırlanıyor. Bayram öncesi tüm abonelerinin doğalgaz kullanımını hazır hale getirmek, bayramda herhangi bir mağduriyete sebebiyet vermemek adına, Kayserigaz İç Tesisat Birimi, bayramdan önceki hafta iftar saatlerinden sonra da çalışmalarını sürdürecek.

Tesisat kontrol, gaz açma gibi işlemlere bayramdan önceki hafta iftar saatlerinden sonra devam edileceğini duyuran ilgili birim, bu sayede bayram öncesinde vatandaşların sorunsuz gaz kullanımına devam etmesini amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kayserigaz İç Tesisat Birim Sorumlusu Mehmet Onur Aydın, yaklaşan bayram sebebiyle, doğalgaz abone müracaatlarında artış olduğunu belirterek, bu yüzden bayramdan önce gaz açma sırasında bekleyen vatandaşların fazla mesai yaparak doğalgaz kullanımlarını sağlayacaklarını kaydetti. Aydın, tesisat kontrol ve gaz açma gibi işlemleri sürdüreceklerini bu sayede bayramda herhangi bir mağduriyete yer vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.