Kahramanmaraş'ın en köklü firmalarından Alpedo-Kervan Lezzetler Grubunun Kahramanmaraş dondurmasını Maraş biberi ile harmanlayarak ürettiği acılı dondurmaya büyük ilgi gösterildi. Fuara katılanların gözdesi haline gelen biberli dondurmayı tatmak isteyenler sıraya girerken, dondurmayı tadanlar ise çok beğendiklerini ifade ettiler.

Fuara katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'de Alpedo-Kervan Lezzetler Grubunun standını ziyaret etti. Maraş biberi ile harmanlanan dondurmadan tadarken, acı ve tatlının karışımından çıkan lezzeti beğendiğini ifade eden Büyükdede, Sami Kervancıoğlu'nu tebrik etti.

Kervan Alpedo Biberli Dondurma

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu'da burada yaptığı açıklamada “Biliyorsunuz ki biz kendimizi Kahramanmaraş’ın turizm elçisi ilan etmiştik ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentimizin güzelliklerini farklı şehirler ve yurt dışında düzenlenen fuarlarda tanıtmaya çalışıyoruz. Burada patenti de Kahramanmaraş’a ait olan biber ve dondurmanın yani acı ile tatlının karışımından bir lezzet ortaya çıkardık. Fuara gelen misafirlerimize ikram ediyoruz. Bu lezzeti tatmaları için herkesi Kahramanmaraş’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu misafirlerine biberli dondurma ikram etti.

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu biberli dondurmasıyla EKPO 2020'nin gözdesi oldu.