Perakende grubu Kipa, kurban paket afiyatlarını açıkladı. Buna göre 12-14 kilogram kuzu 660 liradan, 16-18 kilogram kuzu 770 liradan ve 18-20 kilogram dana 990 liradan satışa sunuluyor. Ayrıca müşterilere 50 lira WorldPuan da veriliyor.

Üç paketten biri telefonla da tercih edilebilecek.

Namet tarafından üretilen kurbanlıkların kesimi veteriner denetiminde, noter ve imam huzurunda yapılacak.

Kipa Ticari Direktörü Ali Öztekin “Kurban Bayramı yoğun talep, güvenli olmayan kesimler ve müşteri giderleri nedeniyle kolay bir dönem değil. Ancak biz, müşteri memnuniyeti için gerekeni yapıyor; paket et ve hayvan satışlarımızda hijyen ve güvenirlikten taviz vermiyoruz. Tüm hijyen ve dini yükümlülükleri yerine getiriyoruz.” dedi.

Namet Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Kayar da “Kipa ile bu sene de müşterilerimize kurban etleri sunacağız. Etlerimiz, doğal ortamda üretilen küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklardan elde ediliyor. Üretici ile perakendeci el ele vererek müşterilerimize güvenilir etler dağıtmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kipa; Bornova, Gaziemir ve Çiğli’de 9 Eylül Çarşamba günü canlı kurban satışı başlıyor. Ücretsiz kesim ve randevu ile müşterilerine diledikleri saatte kesim imkânı sunan perakende grubunun kurban çadırları ve kesim alanları devamlı denetlenecek. Canlı kurbanda yüzde 0 faiz ile 9 aya dek taksit olanağı tanınacak. Kipa müşterileri, mağazalardan Kızılay kanalıyla bağış yapabilecekleri gibi kurban derilerini de Türk Hava Kurumu’na verebilecek.