Daha önce açıklanan Türkiye sanayisinin en büyüklerini kapsayan Capital 500’de yer alan Kipaş Holding, 2013-2015 yılları arasında Fabrika sayısına göre 30 şirket arasında 11 fabrika sayısı ile 22. Sırada yer aldı.
Yapılan araştırmada son 2 yılda Türkiye’nin fabrika sayıları bakımından yüksek artış sağlayan şirketleri sıralandı. Capital Dergisi Ocak sayısında yer alan araştırmaya göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin patronlarıyla 2013 ve 2015 yılındaki fabrika sayılarını derledi.
Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz; 2013’ de 5- 2015’ de 11 fabrika sahibi iş adamı olarak 22.sırada yer aldı. 
Son yıllarda Çimento, Kağıt ve Enerji alanlarında yaptığı yatırımlarla Türkiye ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağlayan Kipaş Holding, adını global alanda da duyurmaya ve Kahramanmaraş'ın gururu olmaya devam ediyor.
Kipaş Holding tarafından yapılan açıklamada "tekstil, konfeksiyon, çimento, enerji, kağıt ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren şirketimiz ülkemizin önde gelen saygın holdinglerinden biri olmayı hedeflemektedir" denildi.