Kahramanmaraş'ta hastane, okullar, öğrencilere burs, ayni ve nakdi yardımlar gibi gıda yardımları yaparak halkın takdirini kazanan Kipaş Holding, Türkiye'nin dev kuruluşlarını geride bırakarak hayır yapmada da listenin üst sıralara girdi. Kahramanmaraş'ta 8 bin kişiye verdiği iş istihdamı ile adından söz ettiren İşadamı Hanefi Öksüz, ünlü ekonomi dergisi Capital'in ”˜Türkiye'nin gönlü en zengin 50 iş insanı' arasında büyük dev firmaların yönetim kurulu başkanlarını geride bırakarak 22'inci sırada yer aldı.

28 yıla 28 tesis girdirerek Türkiye ekonomisinin temel taşlarını oluşturan Kipaş Holding hayır yapma yarışında da listenin ön sıralarını bırakmıyor. 10 yılda hayır işlerine 50 milyon TL nakit para aktaran Kipaş Holding, yaptığı hayır hizmetlerini ”˜sağ elin verdiğini sol el görmemeli 'düsturuyla gizli yaparken, Türkiye'nin en prestijli ekonomi dergilerinden Capital yaptığı araştırma ile bu hayır işlerini gün yüzüne çıkardı.

Araştırma ile ilgili bir açıklama yapan işadamı Öksüz; ”˜Bizde Kipaş Holding olarak Türkiye genelinde 22'inci olmuşuz. Bu bizim için önemli bir gurur kaynağıdır. Holdingimiz gerçekten çok güzel hayır işleri yaptı. Okullar, hastaneler ve diğer kurumlar olsun, bunlar bize gerçekten gurur veriyor. Sanayi tesislerimiz çoğaldıkça hayır işlerimizin de devam edeceğine inanıyorum' dedi.