Yozgat’ta havaların ısınmasıyla birlikte giyim mağazaları stoklardaki kışlık ürünleri elden çıkarmak için yüzde 50 ile yüzde 70 oranında indirime gidince mağazalarda yoğunluk oluştu.
Yozgat’ta uzun yıllar giyim sektöründe faaliyetini sürdüren Nokta Giyim sahibi Selim Bacanak, havaların ısınmaya başlamasıyla stoklardaki kışlık ürünleri elden çıkarmak için kampanya başladıklarını söyledi. Kampanya indirimi ile birlikte yoğunluk yaşadıklarını belirten Bacanak, “Vatandaşlarımıza kaliteyi ucuza sununca ister istemez bir yoğunluk yaşıyoruz. Şuan 150 liralık ürünlerimizden bazıları 50 liraya kadar düştü. Bu yüzden vatandaşlarımız indirim fırsatından yararlanmak için mağazamıza akın etti. Kampanyamız elimizdeki kışlık ürünlerin tamamı bitinceye kadar devam edecek."dedi.
Gürses Mağazalar sahibi Mustafa Gürses’te kampanya dolayısıyla iş yoğunluğu yaşadıklarını söyledi. Gürses, “Özellikle takım elbiselerde yüzde 70 indirime gitmemiz işlerimizde oldukça yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlarımız kalite ve ucuzluk arıyor, hal böyle olunca bu tür indirimleri kaçırmamaya gayret ediyor. şuan baharla birlikte ilimizde pek çok mağazalar stoklarındaki kışlık ayakkabı ve kıyafetlerde indirime gitti. İşlerimizdeki bu yoğunluk bizleri sevindirdi."diye konuştu.