Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Genel Sekreteri Mehmet Akif Pakdil’in görevinden alındığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Haber46 istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre geçtiğimiz Salı günü Yönetim Kurulu Toplantısının yapıldığı esnada oda Genel Sekreteri Mehmet Akif Pakdil’in henüz sebebi bilinmeyen bir tartışmadan dolayı Yönetim Kurulu Toplantı odasının kapısı sert bir şekilde vurarak odadan ayrıldığı iddia edildi.

Alınan bilgilere göre Kemal Karaküçük tarafından göreve getirilen ve göreve şartı olarak Makam aracı, yüksek bir maaş ve oda imkanlarından yararlanmaya tam yetki ile göreve başlayan ve bu görevi yaklaşık 5 yıldır sürdüren Mehmet Akif Pakdil’in önceki gün tamamını iş adamlarının oluşturduğu Yönetim Kurulu Toplantısında iş akdine son verildiği iddia edildi.

Olayın ertesi günü acil kodla KMTSO İnsan Kaynakları Komisyonunca yapılan toplantı sonrası KMTSO Genel Sekreteri Mehmet Akif Pakdil’in çıkarılma yazısının yazıldığı ve Başkan Serdar Zabun tarafından Pakdil’e tebliğ edilme işleminin beklediği öğrenildi.

Haber46 istihbarat servisinin KMTSO’ya Yönelik yaptığı araştırma haber dosyasında gündem sarsıcı bilgilere ulaştı. Bu bilgiler arasında hem KMTSO Üst yönetimini hem de Kahramanmaraş’ı derinden sarsacak bilgilere ulaşıldı. İlerleyen günlerde iddiaların netlik kazanması durumunda Haber46 habercilik anlayışının bir örneği olarak kamuoyunu bilgilendirecektir.

Haber46 Haber Merkezi