KASİAD Yönetimine hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Karaküçük “Kurumlarda kan değişikliğinde fayda bulunduğuna dikkat çekerek, “Bu kurumların yenilenmesi lazım. Yeni bir heyecan geliyor, yeni bir motivasyon oluyor, yeni bir bakış açısı oluyor. Çünkü işletme körlüğü oluşabiliyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.  Bu gibi kurumlara gelen değerli başkanların da farklı tecrübeleri, farklı kanaatleri oluyor. O kanaatlerden de şehir de, toplum da, iş dünyası da istifade ediyor. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği ile birlikte Kahramanmaraş'a faydalı hizmetlerde birlikteliğimizi devam ettiririz, öncü oluruz.” şeklinde konuştu.

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumsal kültürü taşıyacak eski Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra dinamizmi sağlamak amacıyla kadroyu gençleştirdiklerini dile getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliklerinin devam edeceğini vurgulayan Arpasatan, Kahramanmaraş'ın kurumlar arası işbirliğine ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Ziyarette KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Serdar Zabun ve Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Hanifi Öksüz, Haluk M. Attaroğlu, Hüseyin Özdal, Sıddık İnalbars, Sıddık Ciğer, KASİAD'ta ise Başkan Ali Arpasatan, Başkan Yardımcısı H.Hüseyin Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Kamil Uncu, Burak Arıkan, M. Cihat Sezal, Erol Büyükdereli, Furkan Bayazıt, Sıddık Ciğer ve Genel Sekreter Ahmet Görgülü hazır bulundu.