Sağlam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Kahramanmaraş'ın vergisini ödeme noktasında güvenilirliği ve sadakatini her yönüyle takdir ettiğini söyledi. Vergi kavramının önemine değinen Sağlam, şunları kaydetti: "Devletin fonksiyonlarını yapabilmesi için ciddi bir gelire ihtiyacı var. İşte bu geliri de vergi idareleri toplamakla yükümlüdür. Bizler bu işi yapmaya çalışıyoruz. Bu çok hassas bir denge ve vatandaşa zulüm etmeden yapmak çok önemli bir görevdir. Vatandaşı bilgilendirerek, tatlı sözle güler yüzle ve incitmeden vergi toplamak çok önemlidir."

Verginin, ülkenin ekonomik gelişimi için elzem olduğunu dile getiren Başkan Karaküçük ise, “Kamusal ihtiyaçların karşılanması, devletin daha iyi hizmetler sunabilmesi, daha gelişmiş ve kalkınmış Türkiye için vergi gelirleri büyük önem taşıyor. Vergi konusunda ulusal bilinç yerleştirilmeli, kayıtdışını önleyecek tedbirlere öncelik verilmeli, vergi tabana yayılmalı.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Karaküçük'ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ökkeş Balsuyu, Haluk Mustafa Attaroğlu, Hüseyin Özdal ve Sıddık İnalbars hazır bulundu.