Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, filolarını yenilemek için her gün 1 milyon Euro yatırım yaptıklarını belirtti.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Atatürk Havalimanı'ndaki basın toplantısında Löcherbach, Lufthansa’nın Türkiye’deki çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Tatil döneminde Bodrum ve Antalya uçuşlarında artış olduğunu dile getiren Löcherbach, filolarını yenilemek için günde 1 milyon Euro yatırım yaptıklarını belirtti. Almanya'dan Türkiye'ye turist akışının arttığını dile getiren Löcherbach, “Bodrum-Frankfurt ile Bodrum-Münih uçuşlarımız sürüyor. Ankara, İstanbul, İzmir’de servis vermekteyiz. Yaz sezonunda bodrum ve Antalya’ya uçuşlarımızı yapıyoruz. Bodrum ve Antalya uçuşlarımızda artış söz konusu.” dedi.

Anlatya’dan da ikinci bir uçuş konulduğunu dile getiren Löcherbach, 1 Ekim'den itibaren ekonomi sınıfında yeni fiyatlandırma başlatacaklarını da açıkladı. Yolcuların ihtiyaçlarına göre fiyatların belirleneceğini kaydetti. Toplantıya, Lufthansa Afrika ve Güneydoğu Avrupa Grup İletişim Başkanı Tal Muscal da katıldı.