Mado Üretim Teknolojileri Direktörü Lütfi Bilmen, Mado olarak yeni bir konsept geliştirdiklerini ve bu mağaza zincirine, "Mado Fırın" ismini verdiklerini belirtti. Çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini, mağazanın ilkini mart ayında İstanbul'da açacaklarını söyleyen Bilmen, daha sonra da yurt genelinde bu isimle mağazalar açmaya devam edeceklerini ifade etti. Bilmen, "Mado Fırın'da yüzlerce çeşit ekmek bulunacak ve kafe mantığı ile faaliyet gösterecek. Türk insanı sıcak yemeğe alışmış ve dokunarak, sıcağı görerek almak ister. Bizim de bu konseptle tezgahta bulunan ürünü pişirerek müşteriye anında sunmak gibi niyetimiz var. Mado Fırın'da ayçiçekli, kepekli, çavdarlı, yulaflı, patatesli, ıspanaklı, peynirli, elmalı, kayısılı gibi yüzlerce çeşit ekmek üretimi yapacağız. Yeni bir mağaza zinciri olacak. Büyük olan Mado kafelerin bir köşesinde de bu hizmeti vereceğiz. Kafede ekmek çeşitlerinin yanı sıra dondurma, pasta çeşitleri ve üretimimiz olan gıda ürünleri yer alacak. Kahramanmaraş'tan soğuk zincirle mağazalarına gönderilecek. İlk olarak İstanbul'da Etiler, Kadıköy, İstinye'de mart ayında başlayacağız" dedi. Bilmen, bu yıl yurt içinde 30 mağaza daha açmayı planladıklarını, çok mağaza açarak yayılmayı düşünmediklerini belirterek, "İyi mağaza açarak stabil şekilde ilerlemek istiyoruz" dedi. Almanya, Bulgaristan, Romanya, Makedonya'da birer, Azerbaycan'da 2 tane mağaza açacaklarını, bu yıl hedeflerinde Avrupa ülkelerinin olduğunu dile getiren Bilmen, hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve yılda 2 kez yurt içindeki bayileriyle bir araya geldiklerini kaydetti.