Kahramanmaraş'ta inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren Mak Yapı Malzemeleri, yapı kimyasalları markası Terma Tect'in tanıtımı amacıyla bir program düzenledi.

Hünkar Düğün Salonu'nda düzenlene programa Mak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Kamalak, Mak Yapı Çalışanları, Terma Tect Yöneticileri ile 300'den fazla seramik ustası ve bazı inşaat firmalarının temsilcileri katıldı.

Seramik ustalarına Türkiye'nin en kaliteli seramik yapıştırıcılarından biri olan Terma Tect'i tanıtmak, seramik ustalarıyla tanışmak ve kaynaşmak amacıyla düzenlenen programa katılan tüm misafirler Mak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Kamalak tarafından karşılandı.

Programda konuşan Mak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Kamalak "şehrimizde faaliyet gösteren tüm seramik ustalarını ayırmadan programa davet ettiklerini" söyledi ve davete icabet ederek gelen seramik ustalarına teşekkür etti.

"Terma Tect'in yapı kimyasalları içerisinde çok özel bir yerinin olduğunu ve sektörde ciddi bir paya sahip bulunduğunu" söyleyen Kamalak "Terma Tect Kahramanmaraş bayisi olarak seramik ustalarına bu ürünü daha yakından tanıma fırsatı vermek istediklerini" ifade etti."Terma Tect firması yöneticilerinin de aralarında bulunduğunu ve sorulara cevap vermeye hazır olduklarını" söyleyen Mak Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Kamalak, seramik ustalarına kendi firmaları hakkında da bilgi verdi.

Terma Tect yöneticilerinin konuşmasının ardından söz alan seramik ustaları da üründen çok memnun olduklarını ve hem Mak Yapı'ya hem de bayisi oldukları Terma Tect'e çok güvendiklerini söylediler.

Programın ardından yapılan çekilişle katılımcılara çok sayıda hediye verildi.