Türkiye'nin en ünlü firmaları için ürettiği tekstil ürünleriyle Kahramanmaraş'ın gururu olan Marisa Outlet Kurban Bayramı için başlattığı inanılmaz indirimleri okul sezonunda da devam ettirme kararı aldı.

Kaliteli malzemeleri, şık tasarımları, olağanüstü işçiliğiyle müşterilerinin büyük beğenisini toplayan ve "Marisa müdavimleri" oluşmasına neden olan Marisa Tekstil okul sezonunda "bayramlık fiyatlarla" müşterilerini sevindiriyor.

Kahramanmaraş'ta tekstil firmalarının yakından tanıdığı Marisa Outlet sahibi Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Marisa Outlet olarak Ramazan Bayramında başlattığımız indirimleri okul sezonunu da kapsayacak şekilde Kurban Bayramına kadar devam ettirme kararı aldık. Bu kararı vermemizde gösterilen büyük teveccüh etkili oldu. Ayrıca yaz tatili nedeniyle tatillerini il dışında geçiren müşterilerimizden bazıları indirimlerden faydalanamadı. Onları da bu indirimlerden faydalandırmak ve okul alışverişi yapacak olanlara da katkıda bulunmak için indirimlerimizi sonlandırmadık. Marisa Outlet olarak okul sezonunu da kapsayacak şekilde Kurban Bayramı öncesi sürpriz indirimlerle hizmet vermeye devam edeceğiz."

Usta ellerden çıkan ürünler Marisa Outlet sayesinde doğrudan size ulaşıyor. Bay-bayan gömlekler,  kot -keten pantolonlar, deri ayakkabılar, kunduralar, tek ceket, takım elbiseler, t-shirtler ve daha yüzlerce ürün uygun fiyata sizleri bekliyor !

Marisa Outlet  : Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzeri 4.Kilometresinde bulunan outlet mağazamıza bekleriz. (TÜV TÜRK ”“ Araç Muayene İstasyonu Yanı) - Telefonlar: 0344 236 26 34 ”“ 0344 236 26 35

Kahramanmaraş Marisa,
...
Kahramanmaraş Marisa,
...
Kahramanmaraş Marisa,Tekstil
...
Kahramanmaraş Marisa,