Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın(BAKA) bu sene vereceği 17 milyon liralık hibe desteğinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

MATSO'da açıklama yapan Boztaş, ilçede bulunan kamu kurumları ve KOBİ’lere proje üretme çağrısında bulunarak, "Ben istiyorum ki Manavgat’taki kamu ve özel kurumların yararlansın. Bir sonraki çağrı programında en az 15-20 projenin destek aldığını ve çıkıp burada anlatmasını hedefliyorum." dedi.

2015 yılında BAKA tarafından verilecek olan 17 milyon TL hibe desteklerinin verileceğini belirten Boztaş, ilçedeki proje potansiyelini artırmak istediklerini kaydetti. Toplantıların 4 yıldır toplantıların yapıldığının altını çizen Boztaş, "Proje üretmenizi özellikle istirham ediyorum. Ne hikmetse Manavgat’ta gözle görülür proje gelmemiştir. MATSO olarak proje hazırlığımız var. Ben istiyorum ki Manavgat’taki kamu ve özel kurumların yararlansın. Bir sonraki çağrı programında en az 15-20 tane projenin destek aldığını ve çıkıp burada anlatmasını hedefliyorum." ifadesini kullandı.