Mercedes Benz Erzurum Bayii Gelecek Otomotiv, şölen havasında test sürüş günleri düzenledi. Yapılan organizasyona ilgi büyük oldu. Katılımın yüksek olduğu test sürüş günlerine ailelerin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Palyaço ve maskotlar ise çocuklar için sürpriz oldu.

Gelecek otomotiv tarafından geleneksel hale getirilen test sürüş günleri şenlik havasında geçti. Katılımın yüksek olduğu organizasyonda Mercedes kalitesi ile buluşan Erzurum halkı kalite ve konforun tadını çıkardı. A, B, C, CLA, GLA ve E serisi modelleri test eden vatandaşlar Mercedesin diğer modellerle kıyaslanamayacak kadar lüks konfor ve kaliteye sahip olduğunu söyledi. Yaklaşık 10 yıldır otomobil kullandığını belirten Mustafa Akyürek, "10 yılı aşkın süredir çeşitli marka ve modellerde araç kullandım ama Mercedes diğer araçlara hiç benzemiyor, kendinizi evinizin salonunda hissettiriyor." diye konuştu.

Mercedes markası erkekler kadar bayanlarında ilgisini çektiği yapılan organizasyonda kendini bir kez daha gösterdi. GLA modelini test eden Birgül Yılmaz, "Son yıllarda Mercedes markası benimde ilgimi çekiyor Gelecek Otomotiv’de GLA modelini test etme fırsatını buldum gayet başarılı inşallah almayı düşünüyorum." dedi.

Erzurum’da her geçen yıl satış rakamlarını artıran ve her yaştan insana hitap ettiklerinin altını çizen Mercedes Benz Gelecek Otomotiv Erzurum Bayii Genel Müdürü Serdar Tümerdem yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mercedes Benz artık her kesime hitap ediyor yaptığımız araştırmalar ve satışlarımız bunu bize gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz test günlerine her kesimden insanlar yoğun ilgi gösterdi; erkekler kadar bayanlarda Mercedes’i takip ediyor. Özellikle suv ve spor modellerine bayanların ilgisi daha fazla. Her geçen yıl satışlarımız artarak devam etmekte, bunun en güzel kanıtını ise yollarda görmek mümkün. Biz Gelecek Otomotiv olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz test sürüş günlerine aileler ve bayanların ilgisi bizi daha da mutlu etti." şeklinde konuştu.

Gelecek Otomotiv’de gerçekleşen test sürüş günlerinde çocuklar da unutulmadı. Aileleri ile Mercedes kalitesiyle buluşmaya gelen ailelere en büyük sürpriz ise çocuklar ile ilgilenen palyaço ve maskotlar oldu. Karnı acıkanlara barbekü ve kokteyl hizmeti veren Gelecek Otomotiv anne ve babalara rahatça araçları test ettirirken, çocuklarla ilgilenmeleri için palyaço ve maskot hizmeti sundu.

Hiçbir zaman sıradan hizmet vermediklerinin altını çizen Gelecek Otomotiv Erzurum Genel Müdürü Serdar Tümerdem, "Gelecek Otomotiv olarak halkımızı sadece bir müşteri olarak asla görmedik, her türlü sosyal sorumluluklarımızın farkındayız, ailelerin bir gününü burada rahatça geçirmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, anne ve babalar rahatça araçlarını test ederken görevli palyaço ve maskot arkadaşlarımız da çocuklarla ilgilendiler. Karnı acıkanlara piknik havasında barbekü hizmeti verdik. Konuklarımız mutlu bir şekilde aramızdan ayrıldılar.’’ dedi.

Test sürüş günü dolayısıyla yoğun şekilde olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Tümerdem, "Sabah erken saatlerde başlayan organizasyonumuz akşam geç saatlere kadar devam etti. Erzurum halkı her model araçlarımızı görme ve test etme şansını buldu. Aramızdan ayrılırken herkes teşekkür edip bu tür organizasyonların sürekli yapılması yönünde istekleri oldu.’’ diye konuştu.