Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) hizmet hızını ve kalitesini artırmak için araç parkını genişletti. MESKİ Genel Müdürlüğü, hizmetlerin aralıksız devam etmesi için filosuna 15 aracı daha dahil etti.

Bu kapsamda kanal kazma ve yükleme işlerinde kullanılmak üzere 15 adet Beko Loder (Kazıcı-Yükleyici) iş makinasından oluşan yeni araçlar alındı. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nden alınan iş makineleri, MESKİ'ye teslim edildi.

MESKİ Genel Müdürlüğünden, yapılan açıklamada, "MESKİ olarak yeni bir oluşum içerisine girdik. Bu kapsamda filomuzdaki araç sayısını arttırıyoruz. Teknik donanımımızın kalitesini arttırmaya ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu kapsamında merkezde yürüttüğümüz su ve kanalizasyon çalışmalarını aynı şekilde ilçe ve mahallelerde de gerçekleştirmeye devam ediyoruz" denildi.

Alınan yeni araçlarla gerek Mersin merkezde, gerekse il genelindeki tüm mahallelere anında hizmetin doğru şekilde götürüleceği ifade edilen açıklamada önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalarda kent merkezi ve ilçelerdeki altyapı probleminin sona ereceği vurgulandı.