Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, 11 bin 196 abonenin su ve atıksu borçlarının yapılandırıldığını bildirdi.

Aybak, 30 Nisan 2014 tarihi öncesine ait su ve atık su borçlarını ödemeyen vatandaşlar için düzenlenen yapılandırma başvurularının 31 Aralık 2014 tarihinde son bulduğunu hatırlattı.

Aralık ayının son günü mesai bitimine kadar vatandaşlara hizmet verdiklerini söyleyen Aybak, yapılandırmayla birlikte birçok vatandaşın borçlarını taksitlendirerek ödemelerinin kolaylaştığını vurguladı.

Yapılandırma sürecinde vatandaşlardan olumlu eleştiriler aldıklarını belirten Genel Müdür Aybak, şöyle devam etti: "31 Aralık 2014 tarihine kadar vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalanmaları için hafta sonları da olmak üzere mesai yaptık. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımızdan olumlu eleştiriler aldık. Yapılandırmanın bitmesiyle birlikte toplam 11 bin 196 vatandaşımız bu yapılandırmadan yararlanmış oldu. MESKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğiz."