Modern Yemek Masası Takımı Modelleri için Enginev Mobilya Çözümleri

Bir oturma odasındaki ev ofisinden bir mutfak lokantaya kadar açık plan yaşamı, yavaş yavaş günlük yaşamımızın bir parçası haline geldi. Bu alanlar iyi tasarlanmış olmalı ve yemek masası takımı işlevlerinin en iyisini kullanabilmelidir. Enginev Mobilya akıllı dekorasyon ve tasarım fikirleri, mekânları ayrı ama kesintisiz olarak gösterecektir.

Açık Plan Yemek Odası için Enginev Mobilya ve Konsept Önerileri

Evdeki en sosyal alanlardan biri olarak, açık plan yemek ve oturma odanızın iyi görünmesi ve de işlevsel olması gerekir. Herhangi bir işe başlamadan önce alanın sizin için nasıl işlediğini öğrenmek için biraz zaman ayırabilirsiniz. Sofistike bir nötr renk paleti, yemek odasında rahat bir his yaratmaya yardımcı olur. Hüner, renk şemasını dengeleme ve her şeyi orantılı tutma hususuna dikkat etmektir. Açık planlı düzen, modern aile planlarının temel bir parçasıdır ve bu plan, yaşamanın her yönünü içermektedir. Enginev Mobilya modelleri ile açık plan alanını rahatlatıcı ve yemek için işlevsel bir aile yaşam alanına dönüştürebilirsiniz.

İki oda birbirine bağlı, ancak tamamen açık değilse, aynı renk tonlarında mobilyalar seçerek akış oluşturabilirsiniz. Nötr bir renk şeması, her odaya kendi kişiliklerini veren yemek masası takımı ve aksesuarlarla değişiklikleri izleme özgürlüğünü sağlar. Mat duvar renkleri, iki oda ayrımını birleştirir ve bu geleneksel nötr dekorasyon planı için zarif bir temel oluşturur. Alan akıllıca iki dokuma halı ve mobilyaların konumlandırılması ile bölünebilir.

Yemek Masası Takımı için En Güzel Modeller Enginev.com'da!

Artık dekorasyon trendlerinde popüler olan, salonların içinde yemek masası takımları ile oluşturulan ortak yaşam alanı konseptidir. Bu rahat açık plan oturma odası, enginev.com adresinde en iyi örneklerini bulabileceğiniz modern ve geleneksel mobilyaları konuksever, aile dostu bir alan oluşturmak için birleştirir. Masif ahşap yemek masası, modern beyaz sandalyeler ile tamamlanırken ön planda yükselen yumuşak mavi bir kanepe, odaya yıl boyunca davetkâr bir hava katar. Salonunuzun uygun bölümüne yerleştirdiğiniz yemek masası takımı alanına çok işlevli köşe koltuk veya L koltuk takımı kullanabilir ve geniş bir odaya samimiyet hissi ekleyebilirsiniz.

Enginev Mobilya konseptinde farklı beğenilere hitap eden pek çok yemek odası takımları bulunuyor. Bu şık tasarımlara mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz. Uygun ve güvenli ödeme koşulları, ücretsiz kargo ve hızlı teknik servis gibi hizmetleri yanında en iyi malzemelerin kullanıldığı ürünlerin kalitesine çok güvenildiğinden 2 yıl garanti de veriliyor.