Sereks Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen 'Outlet Mücevher Fırsat Günleri' bu kez 14 Şubat dolayısıyla kapılarını araladı. 7'den 70'e her yaştan vatandaşın ilgisini çeken fuarda, 60 TL’lik ürün bulmak da 600 bin TL’lik ürün bulmak da mümkün. Bugün başlayan fuar, 15 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Fuar hakkında bilgi veren Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Gökhan Yerdan, organizasyona katılan 35 firmanın hepsinin alanında profesyonel şirketler olduğunu söyledi. Sabah 11’den akşam 7’ye kadar fuar kapılarının açık olduğunu dile getiren Yerdan, "Burada ücretsiz tamir bakım atölyemiz var, o zaten bizim gelenekselleşmiş bir etkinliğimiz. Artık herkes gelip, burada tamir ve bakımı ücretsiz yaptırabilir. Temizletebilirler ürünlerini, yeniymiş gibi alıp gidebilirler." dedi.

Etkinlikte çeşitli fiyatlarda ve her bütçeye hitap eden ürünü bulmanın mümkün olduğunu dile getiren Yerdan, "Burada muhtelif fiyatlarda ürünler var. Bunun belirli bir bazı yok ama bildiğim kadarıyla 60 TL’den 600 bin TL’ye kadar ürün var. Bir de siz kendinize özel takı da tasarlatabilirsiniz. Bütçenize göre, siz cebinize para koyduktan sonra ‘Ben şu kadarlık bir takı almak istiyorum’ dediğiniz zaman inan ki o burada var. Aynı zamanda bir de firmalar çok enteresan şeyler yaptılar. Belirli rakamın üzerinde alışveriş yapanlara bir takım promosyon ürünler veriyorlar. Onlar da sevgiliye bir şekilde destek olsun diye. O da keyifli, alışverişi heyecanlandıracaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Fuarın ilk günü olmasına rağmen yoğunluktan memnun olduğunu dile getiren katılımcı firmalar da ilerleyen günlerde de her sene olduğu gibi bu yıl da daha fazla katılımcının gelmesini bekliyor. Fuarda; elmas, pırlanta, altın ve gümüşden üretilen bir çok ürün bulunuyor.