Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı. Yapılan dağılıma göre MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses’in yardımcılıklarına Yakup Kayıhan, Mutlu Olağaner, Alaettin Dağlı ve Burhan Sayılgan seçildi.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nde 30 Ocak’ta yapılan olağan genel kurulun ardından görevi Hasan Çepni’den devralan Mustafa Gürses’in başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
Toplantıda Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Yakup Kayıhan, Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mutlu Olağaner, Bütçe Mali İşler ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Alaettin Dağlı ve Gönüllü Kuruluşlar Platformundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Burhan Sayılgan getirilirken, Murat Eryağan, Nihat Alpay, Murat Demir, Halil İbrahim Biçer, Ramazan Alper Çalışkan, Cengiz Akgün, Şerif Eren Ertoksöz, Ömer Eşer, Murat Bayizit, İsmail Güler ise yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Görev dağılımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, "Bugün gerçekleştirdiğimiz ilk toplantıda görev dağılımımız gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu görev dağılımın hayırlar getirmesini dilerim." ifadesini kullandı. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini söyleyen Gürses, "MÜSİAD, her zaman birlik ve beraberliğin sergilendiği nadide bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Bizim başarımızın sırrı da işte bu noktada gizlidir. MÜSİAD Bursa Şubesi’nde yapılan bu görev dağılımıyla, birlikte ve beraberlik içinde önümüzdeki yıllarda inşallah hedefi düşürmeden gerekli çalışmaları yapacağımıza inanıyorum. Bu Uluşehir’de, her zaman bir ve beraber olarak çalışacağız ve bu büyük yükün atlından başarıyla kalkacağımıza inanıyorum." dedi.

Şehrin tüm dinamikleriyle ortak hareket etmeyi sürdüreceklerini söyleyen Gürses, kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, iş dünyası ve meslek kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde hareket etmeye devam edeceklerini dile getirdi.