WIPO sıralamasında dünyanın 1 numaralı sınai ve fikri mülkiyet hakları şirketi olarak ilan edilen Destek Patent, dünya markası olarak 15. MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak.

Uluslararası Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) tarafından dünyanın 1 numaralı fikri mülkiyet şirketi ilan edilen Destek Patent, bir dünya markası olarak 15. MÜSİAD Fuarı'na katılacak.

102 ülkeden 200 bin ziyaretçi

İstanbul'da iki yılda bir düzenlenen, Asya'dan Avrupa'ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlerine kadar yerli ve yabancı pek çok şirketin katıldığı MÜSİAD Fuarı, bu yıl 102 ülkeden 7 bin seçkin işadamını, 200 bini aşkın ziyaretçiyi ve 1.000 stant katılımcı firmayı 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Büyüyen Türkiye ekonomisinin avantajı

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, Destek Patent olarak uzun yıllardır MÜSİAD Fuarı'nda yer aldıklarını belirterek, Türkiye'nin büyüyen bir ekonomik güç olmasının getirdiği avantajları MÜSİAD Fuarı'nda bir dünya markası olarak görme imkânına sahip olduklarını söyledi.

MÜSİAD Fuarı'nın uluslararası markalaşmaya katkıları

Kemal Yamankaradeniz, MÜSİAD Fuarı'nın farklı kıtalardaki iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdiğini belirterek, “MÜSİAD Fuarı Türk şirketleri için bir köprü vazifesi görmektedir. Uzun yıllardır yer aldığımız MÜSİAD Fuarı'nın Destek Patent şirketinin de bir dünya markası haline gelmesinde büyük katkısı olduğu kanaatindeyim” şeklinde konuştu.