Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN'ın davetlisi olarak, şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin NEBATİ ilk olarak, Zirve Tekstil A.Ş., daha sonra KASİAD'ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. 

Görüşmelerde Kahramanmaraş'ın temel sorunları olan "Genç işgücünü ekonomiye kazandırmak amacı ile sosyal politikaları yeniden gözden geçirmek, Ülkemize mülteci olarak gelmiş olan, Suriyeli vatandaşların çalışmaları konusunda yasal zemin hazırlanarak işgücü arzına katkı sağlanması, Kahramanmaraş Hava Alanı pistini  büyük uçaklarında inebileceği  şekilde  büyütmek  ve terminal binasını modernize etmek,  Kuruluş  çalışmaları başlamış olan, Kahramanmaraş Teknik Üniversitesi'nin biran önce eğitime başlayabilmesi için gerekli desteğin sağlanması" konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Nureddin NEBATİ KASİAD Yönetim Kurulu üyelerine yapmış olduğu açıklamada; “Kahramanmaraş'a zaten gönülden bağlı bir insandım , K.Maraş halkının ve KASİAD'ın son siyasi gelişmelerdeki duruşu sevgi ve saygımı bir kat daha arttırdı ve ziyaretimi öne çektim . Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra ilk ziyaretim K.Maraş ”˜a gerçekleştirmiş bulunuyorum bu da ziyareti benim için daha anlamlı kıldı. Sorunlarınızın çözümü için Kahramanmaraş'ın çok değerli milletvekilleri ile birlikte hareket  edeceğimden emin olabilirsiniz.” dedi.

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali ARPASATAN ve Başkan Yardımcısı Sıddık CİĞER ile Yönetim Kurulu üyeleri; H.Kamil UNCU, Ahmet BALSUYU, Ertuğrul Korkut TANRIVERDİ, Furkan BAYAZIT, Erol BÜYÜKDERELİ ve M.Cihat SEZAL ile birlikte önce AK Parti İl Başkanlığı daha sonra sırası ile; Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Valilik makamlarını ziyaret eden Nureddin NEBATİ gece geç saatlerde Gaziantep üzerinden İstanbul'a döndü.