Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı Şubat Mart ayı içerisinde kaç öğretmen ataması yapacak. Atanmayı bekleyen öğretmenler aylardır sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Öğretmen adayları her gün sosyal medyada gündeme gelmeyi başararak 60 bin öğretmen ataması yapılması konusundaki taleplerini dillendiriyorlar. Ancak bu güne kadar herhangi bir cevap aalbilmiş değiller.

CUMHURBAŞKANI 20 BİN DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün (23 Şubat) tarihinde atanmayı bekleyen binlerce öğretmenin beklediği açıklamayı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları yüz binlerce öğretmen adayını çok üzdü. Erdoğan konuşmasında konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"20 bin öğretmenin atamasını yapacağız. Şimdiden Eğitim ve öğretim camiasına, milletimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum"

ÖĞRETMEN ADAYLARI 60 BİN İSTİYOR

Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan öğretmen adayları ise 60 bin atama isttiyor. Öğretmen adayları sözleşmeli ve ücretli öğretmenlik yerine kadrolu atama yapılmasından yana. Biz de aylardır çırpınan öğretmen adaylarının seslerinin duyurulmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz.