KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda gerçekleştirilen 4 oturumdan oluşan seminerin kapanış programıyla son buldu. Kapanış programına konuk olan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanifi Öksüz tecrübe ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Öksüz, “Başarılı olmak istiyorsanız geçmişten ders alıp, kendinizi geleceğe yönlendirin” diye konuştu.

“İyi bir üniversite eğitimi almak tek başına yeterli değil, bilgi beceriyle birleşmezse bir işe yaramaz” diyen Hanifi Öksüz, “Kalite anlayışınızı geliştirir, dürüst ve çalışkan olur, herkesin hakkını verirseniz her alanda başarılı olursunuz” şeklinde konuştu. KSÜ öğrencilerine tavsiyelerde bulunan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanifi Öksüz, “Her insanın girişimcilik ruhu vardır, bunu öne çıkarın, girişimci olun ama hayalperest olmayın” dedi. Öksüz konuşmasının sonunda seminere katılan öğrencilerin sorularını da cevaplandırıldı.

Program kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci de kısa bir konuşma yaptı. Rektör Deveci, “Öz geçmişten ziyade bundan sonraki süreçte öz geleceğimizi yazalım. Geçmişten ders alalım fakat fazlada takılıp kalmayalım. Çok çalışarak elimizden geleni yaparsak başarıya ulaşırız” diye konuştu.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Selçuk Akgül tarafından verilen, farkındalık yaratma, iş fikri oluşturma, iş kurma, takım çalışması, globalleşen dünya ve yeni dünya dinamikleri, eski-yeni ekonomi, girişimcilik ve inovasyon başlıklarını içeren seminer iki günde gerçekleştirilen dört oturumla birlikte son buldu.

21. YÜZYILDA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ FOTO GALERİ

Seminer sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci tarafından Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanifi Öksüz ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Selçuk Akgül’e plaket takdim edilirken, seminere katılanlara da katılım sertifikası verildi.