Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine yapılan Kırıkkale Üniversitesi Çelebi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama birimi binası dökülmeye başladı.

MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale milletvekili aday adayı avukat Halil Öztürk, yıllardır atıl durumda olan bina, izbe görüntüsü ile dikkat çektiğini, AK Parti iktidarının seçimler öncesi binaya tabela astığını aktarıp, “Çelebi’de MHP iktidarında yapılan ancak AK Parti iktidarı döneminde atıl bırakılan ve kaderine terk edilen, bina çürümeye başladı. Binanın tamamen dökülmeye başladığı, camlarının kırıldığı ve kullanılmadığı görüldü. AK Parti 7 Haziran seçimleri öncesinde tepki çekmemesi için kullanılmayan binaya tabela astığı ve tepkileri seçim öncesi bu şekilde gidermeye çalıştığı öğrenildi.” dedi.

Öztürk, “Yaklaşık 10 yıldır atıl olan bu bina 7 Haziran seçimleri öncesi hemşehrilerimizi aldatmak, hizmet ediyoruz algısı yaratmak amaçlı yine asılmış. Binayı MHP yaptırdığı için ve MHP’nin bir hizmeti olduğu için kaderine terk ettiler. Şimdi seçim öncesi vatandaş tepki göstermesin diye tabela asmışlar. Her seçim döneminde bunu yapıyorlar. Yazık değil mi bu yatırıma ve bu aldatmacaya? Bu mu sizin siyasetiniz? Çelebi halkı her şeyin farkında. MHP iktidarında bu bina hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır, söz veriyoruz.” diye konuştu.