Ereğli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında yapıldı. Çay, OSB'de 3 ayrı ihale yapacaklarını ve bu ihalelerin 30 gün içinde tamamlanacağını, tamamlanmadığı takdirde cezai müeyyidenin uygulanacağını söyledi.

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı, kaymakamlık makamında gerçekleştirildi. Ticaret ve Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Başkan Yardımcısı Yaşar Tetiker ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantı öncesinde açıklamada bulunan Ereğli Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çay, OSB için 3 ayrı ihale yapıldığını, ihale süresinin 30 gün olduğunu ve ihalenin zamanında bitirilmediği takdirde cezai müeyyidenin uygulanacağını söyledi.

Çay, konuşmasında şunları ifade etti: "Bugünkü organize sanayi müdürlerimizin denetim kurulu toplantısında gündemimizde 3 tane ihale var. Birincisi, şu anda sanayimizdeki mevcut binamızın çevre düzenlemesiyle ilgiliydi. Bunun tekliflerini açtık, Celepçiler’de kaldı 90 bin artı KDV’ye. Oradaki yapılacak şey parke düzenlemesi, çevre düzenlemesi, çimlerin sulanması için boruların döşenmesi, elektrik tesisatının döşenmesi ve çevrenin kafes tel ile çevrilmesidir. İkincisi, çınar ile tat metal arasında bir yolumuz var, orada kanal ve duvar yapım işi var ve 1 nolu girişte bulunan kapının yanına beton dökülmesi gerekiyor, genişletmek gerekiyor TIR'ların oraya girebilmeleri için. 65 bin TL teklif veren en uygun firmada kaldı firmanın ismi de “Zİ” yapı. Her iki firmamıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum, 30 gün içinde bitirecekler, bitirilmediği takdirde gereken cezayı uygulayacağı." Yapılan toplantının ardından firmalar tarafından verilen mektupları açıldı.