Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamlığı organizasyonuyla düzenlenen 2 aşamalı 'Proje Döngüsü Yönetimi' (PCM) eğitimini tamamlayan proje görevlilerine İlçe Kaymakamı Murat Erkan tarafından sertifikaları verildi.

Tatvan Kaymakamlığı, Proje Koordinasyon Merkezi'nde devam eden eğitimler neticesinde, Nisan ayında ilk aşamada verilen teorik eğitimler, eğitimin 2'inci aşamada ise pratiğe dökülerek uygulamalı olarak yapıldı.

Proje kavramının A’dan Z’ye ele alındığı eğitimlerde, teorik anlatımların yanı sıra uygulamalı çalışmaları da başarıyla tamamlayan 12 proje görevlisine İlçe Kaymakamı Murat Erkan tarafından sertifikaları verildi.

Kaymakam Erkan, yaptığı açıklamada, proje ekibinin düzenlenen eğitim süresi boyunca proje kavramı, proje döngüsü yönetimi, hedef kitle analizi, sorun analizi, strateji analizi, paydaş analizi, izleme değerlendirme, sürdürülebilirlik ve projenin amacı gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitim aldığını söyledi. Verilen eğitimin önemine vurgu yapan Erkan, verilen eğitim sayesinde proje ekibinin bundan sonra Tatvan adına güzel projelere imza atacağını ifade etti.