Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ’ye ait olan, Bağdat Caddesi’nde bulunan ve 20 dönümlük peyzaj alanı bulunan Park Residences Cadde projesinde satışlar başladı.
Sinema ve tiyatroları ile kültürel imkanların yanında plajları, yürüyüş ve koşu parkurları, parkları, Kalamış marinası ile sakinlerine cadde kültürü vaat eden projede toplam 341 konut var. Park Residences Cadde’de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, Anadolu Yakası’nın en iddialı projelerinden biri olarak hayata geçen Park Residences Cadde ile ilgili yaptığı açıklamada “Projeyi satın alırken inşaatın kalifiye olacağını biliyorduk. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ olarak, projenin ardından pek çok yeni hizmet ekledik. Tüm bu artılarımızla emsallerine göre çok uygun fiyatlarla satışa sunduğumuz ve metrekare fiyat aralıkları 4 bin 500 ila 8 bin 500 dolar olan dairelerimiz, evine hemen taşınacak; Bağdat Caddesi’nin göbeğinde yaşayacak ailelerin tercihi olacak.” dedi.

Park Residences Cadde’de spa, sauna, hamam, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, lounge mekanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor.

Projenin dekorasyonunda Schuco marka alüminyum doğrama, ahşap kaplama ve lake daire içi kapılar, granit seramik, plank lamine parke, ahşap mutfak dolaplar, vitrifiye banyo ve ideal armatürler, her odada sıcaklık ve soğukluk kontrol panel sistemi bulunuyor.
Park Residences Cadde, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre, Kadıköy’e 3 kilometre, Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre, FSM Köprüsü’ne 17 kilometre ve Taksim’e 15 kilometre.