Parke üretiminde söz sahibi olan Turanlar Group, ürünlerini Dubai'de tanıttı. Şirket, Peli Parquet markasıyla dünyanın en önemli zemin, duvar ve cephe kaplama fuarlarından 'Dubai Middle East Covering 2015'de yer aldı.

Peli Parquet'nin Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, bu fuarın dünyanın en önemli covering fuarlarından birisi olduğunu vurgulayarak, “Laminat parke sektöründe dünya pazarlarına hızla açılmakta olan markamız için bu fuar, Ortadoğu pazarına giriş stratejisinin verimli bir başlangıcı olmuştur. Oldukça önemli yeni müşteri talepleri değerlendirdik, yeni ilişkiler kurduk. Fuar bizim için beklentilerimizin ötersinde olumlu geçti. En kısa zamanda Dubai pazarında hak ettiğimiz yeri alacağız. Bu fuar sektörümüz için de önemli zira 51 yerli üretici fuara katıldı.” dedi.

Yarım asrı aşkın bir zamandır orman endüstrisi, kâğıt ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Group; 100 milyon Euro’dan fazla öz sermaye yatırımıyla gerçekleştirdiği Veziköprü'deki entegre üretim tesislerinde 5 yıldan bu yana Peli Parquet markasıyla üretim yapıyor.