Kahramanmaraş Piazza Kabuller Arçelik Kurban Bayramı öncesi hem buzdolabı hem derin dondurucu olarak kullanılabilen ARÇELİK 2315 A+ JOKER DERİN DONDURUCU modelini inanılmaz bir fiyata Kahramanmaraşlılara sunuyor.

Kurban Bayramı öncesi Derin Dondurucu almayı düşünenler için görüşüne başvurduğumuz Piazza Kabuller Arçelik Yetkilisi Cengizhan Kabul, "Arçelik'in Joker Derin Dondurucu modeliyle derin dondurucu sektöründe yeni bir çığır açtığını" söyledi. Joker derin dondurucunun sürekli derin dondurucuya ihtiyaç duymayanlar için çok önemli bir ürün olduğunu söyleyen Kabul “Bu ürünü ister derin dondurucu olarak, ister buzdolabı olarak kullanabilirsiniz. Bu haliyle Jokder Derin Dondurucu her tüketicinin ihtiyacına cevap verebilecek durumdadır” dedi.

Kabul şöyle devam etti:

“Derin dondurucu alırken öncelikle neye ihtiyacınızın olduğunu iyi tespit etmeliyiz. Az enerji tüketen, geniş hacimli ve mutfağınızla uyumlu, garanti süresi, en az ses ile çalışan, yiyeceklerinizi istediğiniz sürede ve kapasitede kullanmanıza imkân sağlayacak özellikler mutlaka dikkate alınmalıdır” 

Piazza Kabuller Arçelik Firma Yetkilisi Cengizhan Kabul “Neden A Joker Joker Derin Dondurucu” sorusuna ise şu cevabı verdi:

A+ Sınıfı üstün enerji performansına sahip ürünümüz A sınıfı ürünlere göre yüzde 50 daha az enerji harcamaktadır.

2 dondurucu sepetine sahiptir. Böylece kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Çevreci R600a soğutucu gaz kullanılmaktadır. Çevre ve insan faktörü düşünülerek üretilmiştir.

315 litrelik hacme sahiptir. Geniş iç hacmiyle çok daha fazla yiyecek saklanabilmektedir.

40 dBA ses seviyesi ile çalıştığını duymanız neredeyse imkânsızdır.

Arçelik'in 7 yıl garantili ürününü kısa süre için 1399 TL yerine sadece 1099 TL'ye satışa sunuyoruz.

Derin dondurucu almak isteyen müşterilerimizin bu ürünü görmeden derin dondurucu almamalarını tavsiye ediyoruz.

Kabul son olarak “Müşterilerimizi derin dondurucu modelimizi görmek ve diğer modellerimizi incelemek üzere Piazza Alışveriş Merkezi'ndeki mağazamıza bekliyoruz” dedi.