Kahramanmaraş’ın sosyal yaşamına; güvenli ve ferah ortamıyla katkı sağlayan Piazza’da, sektörün lider markası Zen Pırlanta işbirliğiyle hazırladığı Sevgililer Günü’ne özel kampanyanın ödülü olan tek taş pırlanta yüzük, Mehmet Akif Dağlı’ya teslim edildi. 

ÖZEL GÜNLERE ÖZEL HEDİYELER

Tekstilden kozmetiğe, aksesuardan mücevhere, ev tekstilinden zücaciyeye kadar dünya markalarını ve yerli markaları bünyesinde bulunduran, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yılın 365 gününe yaydığı çeşitli kampanyalarıyla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. 
Bu yıl Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan hediye kampanyasında, 1-7 Şubat tarihleri arasında, aynı günde en yüksek miktarda alışveriş yapan Piazza Club üyesi Mehmet Akif Dağlı, en anlamlı hediyelerden pırlanta yüzüğü kazanan isim oldu. 

ZEN İMZALI

Sevgililer Günü’nün en özel armağanlarından kabul edilen tek taş pırlanta yüzük, pek çok kadının hayalini süslediği gibi, kadınların kalbini fethetmek isteyen erkekler için de en garanti yol olarak değerlendiriliyor. Mücevheratın ünlü markası Zen Pırlanta’nın katkılarıyla düzenlenen kampanya Kahramanmaraş Piazza’da Sevgililer Günü’nün anlamına anlam kattı. 

BAĞIŞLADI

Bu arada Tek Taş Pırlanta Kazanan Mehmet Akif Dağlı yaptığı açıklamada "Pırlanta yüzüğü çok zor durumda kalan ve Esed ve Rus zulmü altında inleyen, yerinden yurdundan olan, vatanlarını cansiperane savunan Bayırbucak Türkmenleri kardeşlerimize bağışlıyorum." dedi.