Bakanlar Kurulu kararı ile SGK'na yapılandırma talebinde bulunacaklar için başvuru tarihleri ve ilk taksit ödeme tarihleri 1 ay uzatılmasıyla ilgili Duru şu bilgileri verdi:" Buna göre kurumumuza prim borcu bulunan vatandaşlarımız, prim borçlarını yapılandırmak üzere en son 2 Şubat 2015 tarihine kadar SGK müdürlüklerimize başvuru yapabilirler. Peşin olarak yapılandırılan prim borçları ve taksitlendirilen prim borçları için ilk taksitlerin son ödeme süresi de 2 Mart 2015 tarihine uzatılmıştır."
Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ( MASMO ) Başkanı Halil Gubaş ve yönetim kurulu üyeleri, SGK Müdürü Ali Duru'yu makamında ziyaret etti.
MASMO'nun kendileri için önemine değinen Duru, Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası, kurumları için en önemli paydaşlarından biri olduğunu kaydetti.
MASMO Başkanı Halil Gubaş'da yaptığı açıklamada, yapılandırmaların uzatılmasının borçlu mükellefler açısından sevindirici olduğunu söyledi. Sürekli bu konuda borçlu mükellefleri bilgilendirdiklerini belirten Gubaş, ayrıca Manavgat SGK Manavgat Merkez müdürlüğü ile her zaman iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.