Promosyon sektörü umudunu erken seçime bağladı. Şu an daralmadan şikâyetçi olan sektör, seçimden 1 milyar lira gelir elde etmeyi hedefliyor.


Promosyon firmaları ‘Promotürk-30. Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı’nda bir araya geldi. CNR EXPO Yeşilköy’de devam eden fuarda saat, balon ve çakmak gibi ürünler tanıtılıyor. Etkinlikte söz alan Promotürk Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, ülkenin güç dönemden geçtiğini vurguladı. Fuarın seçimlerden evvel yapılmasının sektöre büyük katkı sunacağını anlatan Güler, şunları ifade etti:

“Fuarda bütün stantlar bireye hitap eden ürünleri ile ön planda yer alabilecek durumda. Kadın için mutfak önlüğünden, erkeklere çakmak ve şapkaya kadar pek çok ürünle ön planda yer alacaklar. Fuarımızın bu döneme denk gelmesi Promotürk’ü çok önemli hale getirdi. Burada yararlı bir fuar geçireceğimiz kanaatindeyim. Sektörün daraldığı bir dönemde seçimle sektörün 1 milyar lira gelir elde edeceğini öngörüyorum.“

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise promosyon firmalarının seçimde algıyı iyi yönetmesi gerektiğini dile getirdi. Usta, bu anlamda karşılıklı faydaları, anlayışı bilmek ve talepleri karşılamak için seçim döneminin önemli bir imkan olduğunu sözlerine ekledi.