Yeni sezon muhafazakar giyim anlayışına dikkat çekici modeller boyut kazandırıyor. Seçkin markaların özel tasarımlı abiye modelleri ile davetlerin en göz alıcı kişisi haline gelebilirsiniz. Tesettür abiye ile kendinize has bir stil oluşturacak ve sezonun en güzel kıyafetleriyle tüm bakışları üzerinize çekeceksiniz. Modern ve klasik tarzlardan oluşan modellerle kendi stilinizi yaratın. Gipürlü, drapeli, taşlı ve payetli modellerle ihtişamınızı yansıtın. Dantel detaylı modeller ise sizi nostaljik bir havaya büründürür. Tarzınıza sihirli bir dokunuş katın ve stilinizle her zaman kendinizden bahsettirin.

Özel ve Özgün Tasarımlı Tesettür Abiye Modelleri

Davetlerde ilgi odağı olmak ve tarzıyla herkesi büyülemek isteyenlere özel tesettür abiye modelleri bu sezon renkli ve desenli kumaşlarıyla dikkatleri çekiyor. Gece ve gündüz davetlerinize özel tasarımların hepsinde ince detaylar ve özel desenler hakim. Tüller, şifonlar, dantel ve nakışlarla bezenen abiye modellerinde zengin renk çeşidi mevcut.

Tesettür Abiye Modellerinde Öne Çıkan Renkler

Siyah ve kırmızı başta olmak üzere bu sezon nefti, bej tonları ve mürdüm eriği renklerini abiye kıyafetlerde görebilirsiniz. Boyun, yaka ve bel kısımlarında nakış ve sim ayrıntıları ise belirgin derecede dikkat çekiyor. Astarlı, astarsız, pelerinli modellerin hepsi kaliteli kumaşlardan hazırlanmış olup hepsi marka güvencesindedir.

Modanın Yeni Desenleri Tesettür Abiye Çizgilerinde

Renk ve desen skalası geniş tesettür abiye modellerinin hepsi marka kalitesinde olup tek bir adreste sizi bekliyor. Balık etekler, kloş etekler, nakışlı ferace modelleri, pelerinli kıyafetlerle kendinizi davetlerin en şık bayanı hissedeceksiniz. Modayı yakından takip edenler için özel hazırlanan tasarımlara kampanyalı fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Seçkin markaların en özel modellerine indirimli fiyatlardan ulaşın.

Özgün tasarımların hepsi seçkin markaların güvencesinde sizler için tek bir adreste yer alıyor. tesetturabiye.com ile özel markaların yeni sezon modellerine kampanyalı fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Tesetturabiye.com sitesini ziyaret ederek yeni modellere cazip fiyatlardan ulaşma imkanı yakalayın. Güvenli kargo sistemi ile beğendiğiniz ürün kısa süre içinde istediğiniz adrese gelir. Seçtiğiniz modeli sepetinize ekleyin ve alışverişin keyfini sürdürün. Ürünü değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz.