Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, yeni koleksiyonlarını Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda sergiledi. Marka, sektörde ilk defa uygulanan ve Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile hazırlanan 2015 kataloğunu da fuarda tanıttı.

Etkinliğe Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Cihan Dağcı da katıldı. Dağcı, “Bu yıl yeni teknolojilerimiz ile müşterilerimizin beklentilerinin üstüne çıkmayı amaçladık. Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile hazırlanan 2015 Yeni Koleksiyon Kataloğumuz, tüketicilerin ve bayilerimizin en büyük sorununu ortadan kaldıracak. Biz yeniliklerimizde her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarında yola çıktık. Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi de çağımızın teknolojik hızına ayak uyduran bir proje.” dedi.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda 2015 yılı yeni sezon halılarını ilk kez görücüye çıkardı. 25-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuar özellikle Ortadoğu ile iş bağlantısı kurmak isteyen firmaları bir araya getirirken, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

DOMOTEX Gaziantep Makine Halısı Fuarı’nda AkıllıKoruma ve TozumAz özelliğine sahip halılarını sergileyen Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile hazırladığı 2015 Kataloğunu da tanıttı. Kullanıcılarına beğendikleri halıları, gerçek zamanlı olarak görebilme ve uygulama imkanı sağlayan bu teknoloji, seçilen halıyı birebir ölçülerinde mekana yerleştiriyor. Bu sayede halının, mobilyalara ya da odaya uyumunun görülebilmesi sağlanıyor. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile hazırlanan kataloğu, akıllı telefona ya da tablete yükledikten sonra kamerasıyla istenilen mekan görüntülenerek, Royal Halı ve Pierre Cardin Halı koleksiyonlarından seçilen halılar bu mekana yerleştirilebiliyor. Böylece odaya koymak istenilen halının rengini ve desenini görebiliyor, eve uygun olup olmadığına karar kolaylıkla karar verilebiliyor.

Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yapılan yatırımlarla öne plana çıkan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 2005 yılından beri sektörde kişiye özel halı tasarımı imkanı veren Custom Design ve Geleneksel Ebru Sanatı’nın halıya uygulanması gibi birçok ilki gerçekleştirdi. Ayrıca Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak 2011 yılında halıda sigorta dönemini de başlatmasıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı.