Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD), üye işadamlarını iftarda buluşturdu.

Sakarya Mono Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan SAGİAD Başkanı Ali Hacıeyüpoğlu, geçen yıl Ramazan ayından bu yana yaptıkları faaliyetler konusunda bilgi verdi.

Geçen yılki iftarda bazı hedefler ortaya koyduklarını, dernek vasıtasıyla işadamları arasında Sakarya’da, iller arasında ve yurt dışında yeni köprüler kuracakları sözü verdiklerini ifade eden Hacıeyüpoğlu, "Kendi üyelerimiz arasında köprü kurma çalışması kapsamında kahvaltı programları düzenledik. Tamamen ticari odaklı, ticari ilişki kurmaya, bağlantılar oluşturmaya yönelik yapıldı bu kahvaltılı programlar. Şu ana kadar 45 adet kahvaltılı program yapmışız. Bu kahvaltılarda bin 19 işadamı bir araya geldi. Bu çok ciddi bir rakam. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Diğer şehirlerdeki insanlarla aramızda bağ oluşturma çerçevesinde de 13 şehirler arası program yapmışız. Buraya da 337 kişi ile katılmışız. Dünya ile kurduğumuz köprüde de 8 ülkeye gezi yaptık ve iş bağlantıları kurduk. 173 firmayı yurt dışına götürdük. Değerli katılımlarınız için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu seneki hedeflerinin ise kurdukları bu köprüleri daha da arttıracaklarını dile getiren Ali Hacıeyüpooğlu, ayrıca dernek üyelerinin donanımlarını geliştirmeye yönelik faaliyetler de programladıklarını kaydetti. Hacıeyüpoğlu, “Şirketlerin ikili iş kurma kabiliyetlerini arttıracağız. Bu konuda işadamlarımıza eğimler vereceğiz, konusunda uzmanlar getireceğiz. Ramazan bizim için bir başlangıç, bir sıfırlanma aynı zamanda. Tüm gücümüzle bu senede çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.