İSTANBUL (AA) - Securitas, 2020 yol haritasıyla çalışanlarına değişim yolculuğunda yol göstermeyi amaçlıyor.

Şirket açıklamasına göre, "Securitas Başlama Vuruşu Toplantısı", Antalya'da gerçekleştirildi. Securitas Türkiye idari kadrosunun katılımcı olarak yer aldığı toplantının ana teması "O Kahraman Sensin" oldu.

Verimli, farklı ve sürdürülebilir kavramlarının yön verdiği 2020 yol haritası, Türkiye'de 11 binin üzerindeki Securitas çalışanına, çıkılan değişim yolculuğunda yol göstermeyi hedefliyor.

2016 yılının değerlendirilip, 2017 hedeflerinin ele alındığı 3 günlük toplantıda konuşan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, 2020 yılı hedefine doğru yola çıktıklarını dile getirdi. Kösereisoğlu, şunları kaydetti:

"Securitas Türkiye 2016 yılını oldukça verimli geçirdi ve 2020 hedeflerine bir adım daha yaklaştı. Şu an grubunun içinde Avrupa'nın en büyük 10. ülkesi konumundayız. Yol haritamızdaki hedeflere giderek yaklaşıyoruz. Entegre güvenlik çözümlerine ağırlık veriyoruz. Son 4 yılda yaklaşık 7,6 milyon TL teknoloji yatırımı gerçekleştirdik.

2016 yılında elektronik güvenlik çözümlerinin cirodaki payını ise ikiye katladık. Bu başarımızı 2017 yılında da sürdürmeyi planlıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerimizi teknoloji ile desteklemeye, güvenlikte bilgi liderliği misyonumuz ile sektöre yenilikler katmaya devam edeceğiz."