Silifke Belediyesi tarafından sezon öncesi Atakent sahilinde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Atakent sahilinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kamuoyunu bilgilendiren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Sahillerimiz artık daha düzenli ve temiz olacak. Buradaki yasa dışı baraka, kulübeler ve işletmeler, mahkeme kararıyla yıkılarak temizlendi. Çalışmalarımız halen devam ediyor ve sezona yetiştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

‘Halkımızın denizi halkımıza, sahilimizde tüm insanlarımıza açık olacak’ diye açıklamasını sürdüren Başkan Turgut, “Hiç kimse gelişi güzel şezlong atıp, işletme açamayacak. Buralarda kafasına göre fiyat listesi uygulayamayacak. Yerel yönetimler olarak halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve odalarımızla, yerli esnafımızın yanındayız ve onları destekliyoruz. Yöremizin gelişmesi ve kalkınması için herkesin elini taşın altına koyma vakti gelmiştir.” diye konuştu.

Yerli ve yabancı turistlerin yanında, ilçe sınırları içerisinde yaşayan herkesin denizi ve sahili rahat bir şekilde kullanması gerektiğini vurgulayan Turgut, “Yaz aylarında önemli bir sorun haline gelen bu durum, esnaflarımızı ve ilçe halkımızı büyük bir sıkıntıya sokmaktaydı. Yaptığımız düzenlemelerle daha modern bir sahilde yaz sezonunu geçireceğiz. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.